Arrangementer 2021

14.11.2021 Rundt i Højskolesangbogen

Connie Koch Rasmussen vil tage os en tur med i kendte og ukendte egne af Højskolesangbogen. Lidt om den nye udgave i forhold til de tidligere, og vi vil synge kendte og nye sange (Klik her for at se videoklip).

29.11.21
Vi havde besøg af kundechef Jessie Frydenborg fra boligforeningen Civica. Hun fortalte om udflytningen for nogle beboere fra Vollsmose til andre boligafdelinger af Civica i Odense. Jessie Frydenborg lagde vægt på, hvordan Civicas genhusning foregår, og hvilke beboere det drejer sig om. 

13.12.21: Julearrangement 

Årets sidste arrangement , der skulle afvikles d. 13. dec. med spisning, julesange og lidt quiz, knas og små opgaver, måtte desværre aflyses grundet den forværrede smittesituation med Covid-19.

September 2021: Barndom på et børnehjem i 1950’erne

Steff Ejlertsen fortæller sin historie om sin barndom på børnehjem i 50’erne.Steff skriver selv om det: “Der er så mange beretninger om, hvor dårligt børnehjemsbørn er blevet behandlet gennem tiderne. Min historie er en fortælling om 10 års ophold på børnehjemmet Kildebjerget mellem Vejle og Juelsminde, en fortælling om omsorg, empati og kærlighed”.Der vil være mulighed for samtale med Steff efter hans fortælling.Børnehjemsdreng 1951- 1961, bog udgivet 2010Se mere på Børnehjemmet – www.leneogsteff.dk/433526162

September 2021: Levende musik

Frank Hulgaard og Ole Warburg spiller irsk folkemusik efter generalforsamlingen.

November 2021:  Forfatterbesøg: At turde leve sin drøm

Besøg af forfatteren Mette Sø, hun siger om aftenens tema: “Da jeg var lille, drømte jeg om at skrive en bog. Det stod for mig som noget magisk. Først da jeg blev tredive år turde jeg begynde at skrive, kun i smug, og kun til skuffen. Nu har jeg skrevet fem romaner, og skriver også film- og tv-manuskripter. Det er magisk.”Se mere om Mette Sø: http://litteratursiden.dk/forfattere/mette-so, Mette Sø

April 2021: Åløkkeskoven

Dejlig gåtur i Åløkkeskoven. Og selvfølgeligt blev udfordringen her taget op

Maj 2021: Grillarrangement

Juni 2021:

En dejlig aften i Farvergården med god musik og sange fra Ole Warburg og hans guitar.

– mød de venner, du ikke vidste, du havde