Besøg hos Odense Renovation

“Hvorfor står du der ude i regnen, svigermor?

Det var meningen at vi skulle have været på rundvisning blandt skraldecontainere på Snapind-gården, men det regnede så meget, at den del blev aflyst. Vi var 25 deltagere. Ingen havde meldt fra, selvom det var møgvejr.

I stedet mødtes vi i et hyggeligt mødelokale, hvor der var lunt og tørt og kaffe og godter. Kommunikationsmedarbejder Morten Glasius og antropolog Lotte Knakkergård fra Odense Renovation A/S var klar til at fortælles om de overordnede tanker bag affaldshåndtering i Odense Kommune. Det var spændende oplæg, som gav anledning til rigtig mange spørgsmål og kompetente svar.

Efter mødet med Odense Renovation mødtes vi til spisning i Bronx Odense. Vi havde bestilt mad til alle deltagere. Som du kan læse på Bronx’s hjemmeside besøger vi et mødested, café, genbrugsbutik, repair-café og sikkert meget mere.

Besøg Bronx,

Vi spiste dejlig mad, og initiativtageren, hende, der satte stedet i gang, Cindy, fortalte historien om, hvordan det hele startede, hvad der sker på stedet, hvem der kommer, hvordan man blive medlem og frivillig. Derefter kunne man se alle de lokaler som Bronx råder over til forskellige genbrugsaktiviteter.

Cindy fortæller om opstarten af Bronx

Det var en rigtig god historie og et hyggeligt sted at spise. Vi fik vegetar-lasagne med salat. Efterfølgende var der kaffe og citronfromage i de frastødende lokaler ( du hørte rigtigt: citronfromage). Der blev hvisket i krogene om, at vi da godt kunne mødes i Bronx til spisning og fællessang en anden mandag.

/Jørgen

En tanke om “Besøg hos Odense Renovation”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *